Website Beheer

Onderhoud van uw website

De website van uw bedrijf ontvangt dagelijks bezoekers en potentiële klanten. Het is van belang dat deze bezoekers op een website komen die altijd up-to-date is en optimaal werkt. Alleen bent u als bedrijf te veel tijd kwijt aan het beheren en onderhouden van uw website. U besteedt uw tijd liever aan andere zaken en daardoor krijgt uw website te weinig aandacht met als gevolg een website die achterloopt en niet voldoet.

Engelhard Online kan de website van uw bedrijf beheren. Dit betekent dat uw online communicatie voor u uit handen wordt genomen. Engelhard Online werkt efficiënt, nauwkeurig en snel waardoor uw website altijd naar wens up-to-date is en voldoet aan de verwachtingen van uw bezoekers. Tevens heeft Engelhard Online ervaring met vrijwel alle CMS’en (Content Management Systemen) en verstand van webtechnieken. Engelhard Online kan dus bijna alle soorten websites onderhouden en beheren, ongeacht waarmee deze is ontwikkeld.

Het is belangrijk dat bedrijven zich actief presenteren op internet. Het internet is snel, direct en altijd. Uw bedrijfsvoering en online communicatie op de website moet dit ook zijn.

Werkwijze

Als eerste hebben we een goed gesprek over het type website en wat u er precies mee wilt bereiken. Ik vraag u onder andere hoeveel wijzigingen / updates u per maand verwacht, en we bespreken welke online communicatie mogelijkheden u wilt laten beheren door Engelhard Online. Hierbij kunt u denken aan Social Media (Facebook, Twitter), Google Adwords, Google Analytics, Google Adsense of bijvoorbeeld nieuwsbrieven.

Dankzij het gesprek wordt duidelijk hoeveel uur de online communicatie van uw bedrijf per maand ongeveer nodig heeft aan beheer en onderhoud. We maken afspraken over de gang van zaken.

Nadat er goede afspraken zijn gemaakt en de processen vorm hebben gekregen kan Engelhard Online aan de slag gaan. Op een moment wanneer het u uitkomt kunt u wijzigingen, artikelen en/of updates mailen naar mij. Ik bied de garantie dat de wijzigingen nauwkeurig en optimaal op uw website worden geplaatst binnen de afgesproken tijd. Engelhard Online staat klaar voor uw online communicatie waardoor uw website altijd up-to-date is!

CONTACT
ENGELHARD ONLINE
Jim Engelhard
contact@engelhard-online.nl